Sánchez-Camacho constata en un informe las manipulaciones y mentiras del Govern de CiU

asc_document

CronicaVerdadOcultada

· La presidenta del PPC presenta la “Crònica d’una veritat ocultada”
· L’informe del Govern de CiU “s’ha fet amb els diners de tots catalans per generar odi i culpar al Govern d’Espanya de la seva pròpia incompetència”

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha constatat avui en un informe les manipulacions i mentides del Govern de CiU. Sánchez-Camacho ha presentat la “Crònica d’una veritat ocultada” que rebat el document presentat pel Govern de la Generalitat la setmana passada, “el document de la vergonya”.

Sánchez-Camacho ha criticat que aquest document “s’ha fet amb els diners dels catalans per generar odi i culpar al Govern d’Espanya de la seva pròpia incompetència”. En aquest sentit s’ha referit al diàleg que reclama Mas tot afirmant que “cap Govern tindrà diàleg amb ningú que vulgui trencar Espanya”. “L’únic que vostè ha aconseguit trencar és la seva pròpia federació”, ha afegit.

La presidenta dels populars ha recordat que la última Comissió Bilateral prevista per juliol de 2012 va ser anul·lada per la Generalitat i encara no ha proposat nova data. També ha posat de manifest els més de 100 convenis de col·laboració entre les dues administracions i els més de 49.000 euros del fons de liquiditat que ha donat el Govern d’Espanya al Govern de la Generalitat. Pel que fa a la dependència, Sánchez-Camacho ha desmentit els números del Govern afirmant que l’Estat ha transferit a Catalunya en els últims 3 anys 1.857 milions d’euros, garantint així el que li correspon, el 49%.

Finalment ha anunciat que “el PPC posa a disposició de tothom aquest document, que també farem arribar als alcaldes on expliquem les veritats que vostès manipulen i també les que callen”.

1.